Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan

Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan

Scott Ritter: Ritter: Venäjä tulee tuhoamaan Ukrainan armeijan
Suomen tilanteesta myös keskustelua.

Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan

Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan

Judge Napolitanan haastattelee entistä YK:n asetarkastajaa Scott Ritteriä, jolla on pitkä kokemus kansainvälisistä sotilaallisista tilanteista ja neuvotteluista eri osapuolten kanssa.

Haastattelussa keskustellaan pitkälti niin uhista mitä USA ja muut Nato- tahot Venäjän kansalle asettaa ja mitä on jo tapahtunut mm. Krimillä.
Suomesta Ritter ja Napolitana keskustelevat myös ja millaisia Naton tukikohtia Ritter olettaa, että Suomeen tulee. Mitä ne aiheuttavat Suomelle ja mihin Suomi on siten osallinen.

Alkuperäinen video : https://www.youtube.com/live/hHcwT7BJCZk?si=VY7W67jn9W8diBWH

Kanavalta: https://www.youtube.com/@judgingfreedom

 

Lisää aiheesta: https://www.youtube.com/live/O64gM0pn45g?si=mKUWWc22SH7IPLkL

Pepe Escobar: Näin Venäjä puolustaa itseään. Tässä Escobar muistutta myös Eurasian maiden SCO eli Shanghai Cooperation Organization yhteistyöstä, mihin Valkovenäjä juuri hyväksyttiin mukaan. Se vahvuus on yhtenäisyys verrattuna kollektiivi läntee missä se jakautuu Altantin molemmin puolin. https://t.me/geopolitics_live/27849

 

Kommentteja Me Kansa metaryhmästä luvalla kopioituna:

Mikko Punkari kommentoi Me Kansa fb ryhmässä. Jullkaistaan luvalla .
https://www.facebook.com/groups/mekansa/permalink/3329412317363981/

 

”Oikeisto tukee Ukrainan sodan avustamista sillä perusteella, että Länsi on päättänyt Venäjän tappiosta. Kukaan ei kysy sitä, onko toiminta laillista ja mikä on mm. YK:n juridisen yksikön ajatus Lännen hyökkäyksestä. Venäjän operaatiota vastaan ei YK:lla ollut valittamista – rikkoohan Kiova USA:n tuella Minskin sopimusta minkä YK on vahvistanut. Suomikin tukee siis Kiovan vallankaappaushallintoa mikä on suurhyökkäyksellään 16.2.2022 alkaen yrittänyt murtaa Minskin sopimuksen. Venäjä pelasti Donbassin kansan puuttumalla asiaan viikkoa myöhemmin. On päivänselvää, että Suomikin joutuu valtaviin sotakorvauksiin Venäjälle – siksi Länsi ei halua antaa Venäjän voittavan kun täällä uskotaan venäläisiltä menevän neuvotteluhalut jos häviävät. Venäjä on jo tosin voittanut tämän sodan.”

”Koko Ukraina on ollut yli sata vuotta Venäjän hallinnassa – ensin osana NL:a ja 1991 alkaen osana Venäjän johtamaa strategista liittoa (kuten Valkovenäjäkin). Ukraina yritti saada itsenäisyyden 1941-44 vaihtamalla Hitlerin Saksan puolelle … mutta kumpikin hävisi sotansa ja sen jälkeen Ukrainalla ei ole puheoikeutta. YK:n peruskirja antaa Venäjälle kaikki oikeudet poistaa natsismi alueeltaan ”

”Suomi on saanut Venäjän takaamana jo 3 kertaa itsenäisyyden. Talvisodan alla Suomi ja Hitlerin Saksa sopivat tuhoavansa NL:n yhdessä ja Suomi auttoi mittavasti Saksaa luomaan mahdollisuudet hyökätä maamme läpi mm. Pietariin ja Murmanskiin. Ilmeinen hyökkäykseen valmistautuminen on sotariksos ja hyväksyttävä syy ennakoivaan iskuun eli talvisotaan. Natsismilla on omat määritelmänsä ja hyöklkääjinä Saksa, Suomi ja Ukraina ovat olleet malliesimerkkejä.

Nythän Suomi toimii täysin samoin kuin talvisodan edellä ja Venäjä ei tarvitsisi mitään lupia hyökätä taas Suomeen – se voi vedota YK:n peruskirjan natsiartikloihin. Ukrainaan mennessään Venäjä konsultoi YK:n juridista yksikköä koska kyseessä oli Kiovan sotarikokset YK:n vahvistamaa Minskin sopimusta vastaan (Ukrainan natsismi olisi ollut myös hyvä syy). Kiova hyökkäsi rajusti Donbassiin 16.2.2022 ja Venäjä ylitti rajan 24.2.2022 (OSCE-ETYJ).”

”Kansainvälinen oikeus hyväksyy sodan perustellusta syystä. Esim. USA ei ole hakenut yhdellekään yli sadasta sodastaan ”lupaa YK:lta”. Nykyään muotia on pre-emptiivinen hyökkäys eli uhkaksi kokemisen torjuminen.

Talvisodan syistä on erilaisia käsityksiä sen lisäksi, että Saksa varustautui Suomessa NL:n tuhoamissotaan. Sanotaan myös, että Suomi ajautui tai ajettiin sotaan tahallaan – kun tulossa oli Op. Barbarossa niin suomalaiset tuli saada ensin vihaiseksi ja russofobeiksi. UM Erkko hoiti tämän.

Ei natsiaika ole mitenkään ohi. Kun olin 2012 Ukrainassa EU:n asiantuntijana, sain jatkuvasti listoja tahoista joiden kanssa ei saanut toimia niiden natsismin vuoksi. Lopulta juuri ne puolueet olivat USA:n kanssa tekemässä vallankaappauksen.”

”Ennen tätä USA:n vallankaappausta 2014 USA ja muut Nato-maat laskivat, että Venäjällä ei ole kuin 1/100 siitä rahamäärästä mikä on Lännellä joten he eivät voi sotaan lähteä. He eivät ymmärtäneet sitä, että Venäjällä ei tarvita rahaa lainkaan tuotannossa kuten Lännen kapitalistinen aseteollisuus tarvitsee. Venäjällä on kaikki raaka-aineet, tuotantolaitokset, pätevää hi-tec-osaamista ja loistava organisaatio – ja rahaakin löytyy sotilaille. Ja kavereitakin on jos tarvitaan. Nyt näyttää siltä, että Länsi on hävinnyt Venäjän voittaessa 100-0 tämän taistelun ”

Kiitos Mikko Punkarille valaisevista tarkennuksista henkilölle joka oli asoissa keskustelussa vastaanväittäjänä.

 

Scott Ritter on entinen merijalkaväen tiedustelu-upseeri, joka palveli USA:n edustajana entisessä Neuvostoliitossa asevalvontasopimusten täytäntöönpanossa ja kenraali Norman Schwartzkopfin esikunnassa Persianlahden sodan aikana, jossa hänellä oli ratkaiseva rooli irakilaisten SCUD-ohjusten metsästyksessä. Vuodesta 1991 vuoteen 1998 Ritter toimi Yhdistyneiden Kansakuntien ylitarkastajana Irakissa ja johti Irakin kiellettyjen joukkotuhoaseiden etsintää. Ritter kritisoi äänekkäästi Yhdysvaltojen päätöstä ryhtyä sotaan Irakia vastaan. Hänen uusi kirjansa Disarmament in the Time of Perestroika: Arms Control and the End of the Soviet Union, on hänen yhdeksäs teoksensa.

Totuuden julkituominen edistää maailman rauhaa. Valheet luovat sotaa.

Me Kansa Kansanliike

mekansa.fi

Kiitos Me Kansa kääntäjätiimille. Kunkin panos on tärkeä tiedonjakamissessa.
Mukaan saa tulla ja auttaa joko tekemällä tai tukemalla hankintoja. https://mekansa.fi/tuki/

 

Tämän videon käännöksestä vastaa

Me Kansa Kansanliike

Venäjä tuhoaa Ukrainan armeijan

Me Kansa Kansanliike

Kotisivu: https://mekansa.fi/
Liity Me Kansan uutiskirjeen tilaajaksi: https://mekansa.fi/liity-postituslistalle/
Telegram: https://t.me/MeKansa
Telegram, Me Kansa keskustelee: https://t.me/mekansakeskustelee
Me Kansa paikallisryhmät: https://mekansa.fi/ryhmat/

YouTube: https://www.youtube.com/@mekansa
Rumble: https://rumble.com/user/mekansa
KansanTube: https://tube.kansanvalta.org/a/mekansa/videos

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

error: Kokeile linkittää.
Scroll to Top
Vaikka some kaatuisi, niin posti kulkee

Liity postituslistalle

Me Kansan postituslistalle liittyminen on ilmaista ja vapaaehtoista.