Tiedotus: Vauhti kiihtyy

Tiedotus 29.3.2022: Vauhti kiihtyy – hyvä niin

Vauhti kiihtyy – hyvä niin

 

Pidimme lauantaina 26.3.2022 Me Kansa Uusimaa ryhmän toimesta järjestetyn tilaisuuden Helsingissä. Tupa oli täynnä kiinnostuneita keskustelijoita. Itse olin erittäin kiitollinen siitä, että saimme liikkeelle pääkaupunkiseudun asioita. Tarvitsemme vielä lisää aktiiveja. Tilaisuuden järjestelyt sujuivat laadukkaasti, josta kiitos kaikille.

Rekrytointi kampanja

Samaan aikaan olemme käynnistäneet ”rekrytointi kampanjan” kaikille niille, jotka haluavat olla mukana pelastamassa isänmaatamme. Sivuillamme (mekansa.fi/tuki) löytyy tehtäviä, joihin erityisesti haluamme lisää osaajia. Olemme siis osaltamme käynnistämässä laadukasta informaatiotoimintaa.

Pyrimme lisäämään sivuillemme koko ajan laadukasta materiaalia, jota voitte ehdottaa meille. Tavoitteena on se, että meille tulee henkilöitä mukaan, jotka osaavat auttaa tässä prosessissa niin saamme lisättyä uusia videoita ja artikkeleita nähtäväksi ja luettavaksi. Tulkaa siis mukaan tekemään. Apua tarvitaan.

Videot

Videoitten tekstittäminen on puhuttanut jonkin verran. Jos laitamme videon ilman tekstejä saamme moitteita. Siksi yritämme löytää versiot, joissa suomenkieliset tekstit. Mikäli näissä esiintyisi merkittäviä virheitä ottanette yhteyttä. Kääntäjistä ja tekstittäjistä on merkittävää pulaa.

Venäjä ja globalistit

Venäjä aloitti omalta osaltaan globalisaation ja globalistien tuhoamisen. Tämän on vahvistanut meille Australian eläkkeellä oleva erikoisjoukkojen komentaja kuten myös amerikkalaisen suuryhtiön pääjohtaja. Kun prosessi alkoi, hyppäsi meidän Sauli verorahoilla yksityiskoneeseen ja sittemmin sukkuloinut sillä ympäri maapalloa. Miksi? Eikö hän ole tyytyväinen kansallisvaltiomme ja isänmaamme säilymiseen.

Samaan aikaan maamme media haastattelee entisiä puolustusvoimien tiedustelu-upseereita, jotka tyylikkäästi sivuuttavat tämän kysymyksen nk. Deep Staten olemassa olosta ja maamme eliitin siihen osallistumisesta. Miksi? Tässä yhteydessä tulee lukea lainsäädäntöä niin puolustusvoimista kuin myös tietyltä osin rikoslakia. Voimme vaan todeta, että Suomi on sekaisin.

Politiikka, jota nyt harjoitetaan, ajaa maamme suoraan konfliktiin naapurimme Venäjän kanssa. Onko siis niin, että maamme globalistit yrittävät omalta osaltaan ajaa Suomea sotaan säilyttääkseen itsensä tulevalta. Tästä olen varoittanut jo vuosia. Olemme nyt siinä kulminaatiopisteessä. Toisaalta on toki myönnettävä, että tämä on se hetki, jossa globalistit paljastavat itsensä, ajatuksensa, tekonsa ja henkilöllisyytensä. Hyvä niin.

Me Kansa

Me Kansa kansanliike vahvistuu vauhdilla. Salaliittotohtori ominen toimittajalakeijoineen ovat auttaneet meitä runsaalla kädellä. Kiitos siitä heille. Me Kansa on ainut kansanliike, jolla on tilannekuva hallussa ja strategia tehtynä.

Maailman tapahtumat alkavat myös kuoriutua sipulin lailla tulevina kuukausina. Yllätykset ovat edessä. Itse seuraan innokkaana salaliittotohtorin kasvojen ilmettä kunhan tämä kaikki on selvillä. Samaten olen yhtä innokas kuulemaan selitykset valtiojohdolta, puolustusvoimilta, Supolta kuin myös muilta varsin väärässä tilannekuvassa olleilta tutkijoilta. Kuten olen jo pitkään todennut noin 20.000 – 30.000 yksilöä joudutaan saattamaan oikeuden eteen tuomittaviksi. Nämä selvitykset tulemme vaatimaan.

Hyvät ystävät me Kansan LIVE tilaisuuksien juna jatkuu toukokuussa Iisalmessa, Hyvinkäällä ja Mikkeli/Anttolassa. Suunnitteilla on lisäksi Lappeenrannassa kesäkuun alussa, jos paikka löytyy sekä suurtapahtuma elokuussa. Kaikkeen tähän tarvitsemme lisää tekijöitä ja apua. Siis kaikki mukaan.

Kuten sanottua HYVÄ TÄSTÄ TULEE!!!

P.S. Me Kansa sivulla (mekansa.fi/videokoosteet) löytyvät mm. Juha Kinnusen 5G videot. Neljäs on tulossa kunhan ehdimme. Vahva kuuntelusuositus kaikille osille.

Blogi: Tiedotus 29.3.2022 – Vauhti kiihtyy – hyvä niin

Me Kansa keskusteluareena (Matrix) linkki. Ohjeet Matrixiin. Tule mukaan keskustelemaan!

 

 

 

Me Kansa Kansanliike

Kotisivu: https://mekansa.fi/
Liity Me Kansan uutiskirjeen tilaajaksi: https://mekansa.fi/liity-postituslistalle/
Telegram: https://t.me/MeKansa
Telegram, Me Kansa keskustelee: https://t.me/mekansakeskustelee
Me Kansa paikallisryhmät: https://mekansa.fi/ryhmat/

YouTube: https://www.youtube.com/@mekansa
Rumble: https://rumble.com/user/mekansa
KansanTube: https://tube.kansanvalta.org/a/mekansa/videos

Voisit olla kiinnostunut myös näistä

error: Kokeile linkittää.
Scroll to Top
Vaikka some kaatuisi, niin posti kulkee

Liity postituslistalle

Me Kansan postituslistalle liittyminen on ilmaista ja vapaaehtoista.